Priser

Priser

Jag har ett fast pris på fotografering i studio och utanför. Alla bilder ingår som ni får högupplösta digitalt eller på ett USB mot en extra kostnad. Jag sorterar bara bort blund- och konstigaminerbilder. Jag gör också vissa kopior i svartvitt och där det passar med en färgdetalj. Alla bilder är sedan kundens.

Tiden för studiofoto brukar räknas till en timme, sen har jag ca 3-5 timmar efterbearbetning beroende på antal bilder förstås.

Jag erbjuder även hjälp, råd och tips med efterbeställningar, då det finns så många möjligheter att sätta ett foto på idag. T ex olika typer och material av förstoringar och fotoprodukter.

Vid bröllop kan vi prata igenom hur ni vill ha upplägget. Kanske mest fokus på porträtt och förberedelser, då kan vi sy ihop ett paket som passar Er. Priser bröllop gäller inom kommunen.

Priser mot privatperson är inklusive moms.


För tillfället står jag utan studio då jag flyttat till Huskvarna, men återkommer inom kort om läget.

Tills vidare kan jag fota med ambulerande mindre bakgrunder eller ute i naturen.

Presentkort

Ett presentkort på fotografering är alltid kul att få och bra present att ge bort. Till exempel som doppresent, bröllop, födelsedagar och nyfödd. Jag gör ett fint presentkort som passar till ändamålet. Priser efter listan.
Memory

Ett roligt spel för hela familjen, med bilder från tagningen på barnen, familjen  och kanske en favoritleksak. 15 par på riktigt tjock kartong i fin kvalité. En mycket uppskattad present. Jag hjälper er med bilder och beställningen.

Pris 249:- + frakt.

Barnporträtt/porträtt i studio

1800:-

Familj i studio

2 200:-

Utanför studio, inom kommunen

2 800:-

Bröllop Stor; vigsel, porträtt, en stund på festen, ca 6-7 h

16 000:-

Bröllop Mellan; vigsel, porträtt, ca 4-5 h

12 000:-

Bröllop Liten; porträtt med brudpar och följe, ca 2–3 h

8 000:-

Företag, kontakta mig för pris.


"Photographs open doors into the past but they also allow a look into the future." - Sally Mann