Om

Kontakt:

Lena Landin

Mobil 0706-250501

Mail: info@llfotodesign.nu

Innehar FA-skattsedel.

Facebook privat:

https://www.facebook.com/lena.landin.1

Facebook företag:

"Det jag gillar bäst är färgstarka svartvita foton." - Lena Landin

Skicka ett meddelande:

 
 
 
 

Om mig:

Jag har nog alltid varit intresserad och jobbat med bilder, layout, design, färg och form på något sätt. Jag har 25 års erfarenhet inom grafiska branschen som originalare och reproarbete.

2013 läste jag en högskolekurs; Digital Bildbehandling, där jag fick förkovring i favoritprogrammet Photoshop. Att både få knäppa av motivet i kameran och sen tanka in dem i datorn och Photoshop är verkligen det bästa jag vet med det här yrket!


Jag bor i ett stort hus tillsammans med min man Jonas som är glasmästare. Huset har en unik källare där det tidigare var samlingslokal för ett gruppboende, "Fridhem". Numera används den som fotostudio, träning och umgängeslokal. Stora ytor och högt till tak.

Dottern Isabelle har flyttat till Höganäs och kan numera titulera sig som Byggnadsingenjör med inriktning arkitektur. Sonen Sebastian bor i studentlya i Jönköping och läser Master inom Maskinteknik på Jönköpings Universitet.


Jag är också inblandad i den lokala thaiboxningsklubben där jag aktivt tränar, är instruktör, sekreterare i styrelsen och sköter press och reklam åt klubben.


Sedan några år tillbaka är jag också medlem i Skillingaryds Fotoklubb, där jag är flitig mötes- och tävlingsdeltagare. Det är en mycket trivsam, kamratlig, lärande och engagerande fotoklubb.