Om

Kontakt:

Lena Landin

Mobil 0706-250501

Mail: info@llfotodesign.nu

Innehar FA-skattsedel.

Facebook privat:

https://www.facebook.com/lena.landin.1

Facebook företag:

"Det jag gillar bäst är färgstarka svartvita foton." - Lena Landin

Skicka ett meddelande:

 
 
 
 

Om mig:

Jag har nog alltid varit intresserad och jobbat med bilder, layout, design, färg och form på något sätt. Jag har 25 års erfarenhet inom grafiska branschen som originalare och reproarbete.

2013 läste jag en högskolekurs; Digital Bildbehandling, där jag fick förkovring i favoritprogrammet Photoshop. Att både få knäppa av motivet i kameran och sen tanka in dem i datorn och Photoshop är verkligen det bästa jag vet med det här yrket!


Hösten 2021 sålde vi vårt stora hus och flyttade till Huskvarna. Där är tänkt att ställa iordning en studio, troligtvis i fastighetens tredje vind.

    Dottern Isabelle har flyttat till Höganäs och kan numera titulera sig som Byggnadsingenjör med inriktning arkitektur. Sonen Sebastian bor i studentlya i Jönköping och läser Master inom Maskinteknik på Jönköpings Universitet.


Jag är också inblandad i Vaggeryds Muay Thai & Boxing där jag är sekreterare i styrelsen och sköter press och reklam åt klubben.

   Sedan några år tillbaka är jag också medlem i Skillingaryds Fotoklubb, som är en mycket trivsam, kamratlig och engagerande fotoklubb.