Om

"Det jag gillar bäst är färgstarka svartvita foton." - Lena Landin

Kontakt:

Lena Landin

Mobil 0706-250501

Mail: info@llfotodesign.nu

Innehar FA-skattsedel.

Facebook privat:

https://www.facebook.com/lena.landin.1

Facebook företag:

Skicka ett meddelande:

 
 
 

"Det jag gillar bäst är färgstarka svartvita foton." - Lena Landin

Om mig:

Jag har nog alltid varit intresserad och jobbat med bilder, layout, design, färg och form på något sätt. Jag har 25 års erfarenhet inom grafiska branschen som originalare och reproarbete.

2013 läste jag en högskolekurs; Digital Bildbehandling, där jag fick förkovring i favoritprogrammet Photoshop. Att både få knäppa av motivet i kameran och sen tanka in dem i datorn och Photoshop är verkligen det bästa jag vet med det här yrket!


Jag bor i ett stort hus tillsammans med min man Jonas som är glasmästare. Huset har en unik källare där det tidigare var samlingslokal för ett gruppboende, "Fridhem". Numera används den som fotostudio, träning och umgängeslokal. Stora ytor och högt till tak.

Dottern Isabelle har flyttat till Höganäs och kan numera titulera sig som Byggnadsingenjör med inriktning arkitektur. Sonen Sebastian bor i studentlya i Jönköping och läser Maskinteknik på Jönköpings Universitet.


Jag är också inblandad i den lokala thaiboxningsklubben där jag aktivt tränar, är instruktör, sekreterare i styrelsen och sköter press och reklam åt klubben.


Sedan några år tillbaka är jag också medlem i Skillingaryds Fotoklubb, där jag är flitig mötes- och tävlingsdeltagare. 2015 har jag fått äran att hålla i klubbens fyra årliga inbördes färgtävlingar. Det är en mycket trivsam, kamratlig, lärande och engagerande fotoklubb.

Sedan början på 2017 är jag också en del av styrelsen i Vaggeryds Konstförening, där jag skall tillföra fotografier till konsten.

Fotografera. Teckna. Måla. Skissa. Skapa. Forma. Färga. Planera. Pensla. Sudda. Upptäcka. Lära. Läsa. Föreviga. Hjälpa. Tänka ut. Tänka till. Tänka om. Tänka tillbaka. Tänka framåt. Kontraster. Kreativa. Bilder. Budskap. Förmedling. Logotype. Färger. Svartvit. Gråskala. Djup. Papper. Kamera. Dator. Fotografier. Årstider. Fantasi. Begrundan.

Copyright © All Rights Reserved Lena Landin 2019.